Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735009514

Liga 735009514 Información oficial sobre el partido 735009514 en Hattrick

23.06.2024 09:00:00

FC Gniewko Alineación oficial del equipo 'FC Gniewko' en el partido 2 - 1 ASSz Lipno Stęszew Alineación oficial del equipo 'ASSz Lipno Stęszew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Gniewko Alineación oficial del equipo 'FC Gniewko' en el partido 3 - 0 ASSz Lipno Stęszew Alineación oficial del equipo 'ASSz Lipno Stęszew' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gniewko

Goles Goles

  • 114 Minuto 31 (Gol de penalti): Després de 31 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Gniewko, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven René Essl de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 73 gràcies a la jugada de René Essl, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Honest Ngetich va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Cesare Carinelli de Gniewko va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 28, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Warren McKnight va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gniewko se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Cesare Carinelli va intentar anar-se'n per velocitat al minut 37 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 215 Minuto 46 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Cesare Carinelli va superar els defenses rivals per velocitat al minut 46 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Gniewko va estar a punt de posar-se per davant al minut 52 però Raimundo Castañeda va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mak Hamović va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, René Essl gairebé va marcar per a Gniewko des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cesare Carinelli. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

ASSz Lipno Stęszew

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Arsen Makitra de ASSz Lipno va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Eddie Rosario de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eddie Rosario es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.