Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735768612

Copa 735768612 Información oficial sobre el partido 735768612 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

Hobby ESV Ziegenberg Alineación oficial del equipo 'Hobby ESV Ziegenberg' en el partido 3 - 6 TSV Ländle Alineación oficial del equipo 'TSV Ländle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hobby ESV Ziegenberg Alineación oficial del equipo 'Hobby ESV Ziegenberg' en el partido 2 - 1 TSV Ländle Alineación oficial del equipo 'TSV Ländle' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,5 % 5,9 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hobby ESV Ziegenberg

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ziegenberg van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Roman Auer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 64 minuts, Wolfgang Santner va superar per velocitat Reinar Illetschko-Winkler per posar el 2 - 3 al marcador.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Maximilian Ocwirk va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Ziegenberg empatava el partit, 3 a 3, al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Roman Auer quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Junior Newsam va disposar d'una bona oportunitat al minut 38, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Wolfgang Santner va estar a punt de marcar al minut 66 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Roman Auer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thorsten Mach de Ziegenberg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wolfgang Santner.

TSV Ländle

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Markus Hann va posar els visitants Ländle per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 37 en Birger Benicke va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Rudolph Leven podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ländle eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 44, Rolf Beiern va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.
  • 118 Minuto 107 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 107, Christoforos Seferiadis va pentinar un córner cap al segon pal que Rolf Beiern va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 4.
  • 182 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Markus Hann va aprofitar un error defensiu al minut 109, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a Ländle.
  • 143 Minuto 116 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ländle eren letals, i Reinar Illetschko-Winkler va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 6 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Ländle sortien al contraatac. La falta llançada per Mike Meinhardt-Trapp va sortir força alta sense massa perill.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el Ländle va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Mike Meinhardt-Trapp s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Mike Meinhardt-Trapp va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Després de 114 minuts, Rolf Beiern va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però August Kohout va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Thilo Stolpp de Ländle va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.