Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735769679

Copa 735769679 Información oficial sobre el partido 735769679 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

Cartola Esporte Clube Alineación oficial del equipo 'Cartola Esporte Clube' en el partido 4 - 5 Marengo Boys Alineación oficial del equipo 'Marengo Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cartola Esporte Clube Alineación oficial del equipo 'Cartola Esporte Clube' en el partido 2 - 0 Marengo Boys Alineación oficial del equipo 'Marengo Boys' en el partido
Tiene suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartola Esporte Clube

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ruslan Yarunin, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cartola a 2 - 0. Ruslan Yarunin va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 113 Minuto 106 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador José Tibiriçá de Cartola va aconseguir igualar el partit al minut 106, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ruslan Yarunin va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Simon Kroflič va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Amb 16 minuts disputats, Fredrik Vinje gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Simon Kroflič va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cartola, Alexis Jaime, col·locà la pilota just a les mans d'en Simon Kroflič. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cartola José Tibiriçá va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cartola Matías Torres García va intentar enganyar Simon Kroflič amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, João Slaviero va xutar fora per a Cartola, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Cartola, Kuba Siudy, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.

Marengo Boys

Goles Goles

  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 40 en 甄 (Zhen) 坤凡 (Kunfan) va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Adriano Pisanzio podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Marengo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adriano Pisanzio va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 99 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 99, el Marengo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Xavier Biard, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Nuţu Beudean al minut 54 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 65, en un 1 contra 1 amb el porter, però João Slaviero va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gil Carlos Berenguer des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Gil Carlos Berenguer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Marengo Zeno Nehring, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de João Slaviero. El marcador continuava 3 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Javier Las Heras de Marengo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): 甄 (Zhen) 坤凡 (Kunfan), molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, João Slaviero va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Marengo i 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Kuba Puto anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Marengo.