Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735859446

Copa 735859446 Información oficial sobre el partido 735859446 en Hattrick

05.06.2024 13:00:00

FC Everbeek Alineación oficial del equipo 'FC Everbeek' en el partido 1 - 4 Corgi United Alineación oficial del equipo 'Corgi United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Everbeek Alineación oficial del equipo 'FC Everbeek' en el partido 1 - 3 Corgi United Alineación oficial del equipo 'Corgi United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Everbeek

Goles Goles

  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Everbeek va reduir el marcador al minut 86 a 1 - 4 quan Ingo List va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Curdin Tschupp va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Ernesto Conduto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Anselmo Sparacio va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 70 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Corgi United

Goles Goles

  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de United va ser finalitzada des de l'esquerra per Satrap Iran Panahi al minut 59. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 69 pels visitants. En Rubelindo Suárez va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 135 Minuto 76 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): 林 (Lin) 若永 (Ruoyong) va demostrar la seva experiència quan al minut 76 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 3. És un murri!
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al United per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 84. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Rubelindo Suárez. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Klaus van Cranenbroeck va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Teddy Lade va xutar a fora.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Götz Schicklgruber va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Camille Le Lay va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubelindo Suárez de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.