Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735910566

Copa 735910566 Información oficial sobre el partido 735910566 en Hattrick

05.06.2024 22:00:00

AC Falência 2022 Alineación oficial del equipo 'AC Falência 2022' en el partido 2 - 3 FC Famões Alineación oficial del equipo 'FC Famões' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AC Falência 2022 Alineación oficial del equipo 'AC Falência 2022' en el partido 3 - 1 FC Famões Alineación oficial del equipo 'FC Famões' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Falência 2022

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Luís Fontes sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 4 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Benjamim Diaz va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11, Jesus Pinto gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Porfírio Nunes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Albino Oliveira va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Falência se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Falência per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 66, quan Brás Costa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesus Pinto de Falência la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Famões

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Moisés Menino va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Acácio Sá que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 170 Minuto 107 (Gol de falta): Famões va passar a dominar el partit per 2 - 3 després d'un golàs de falta de Moisés Menino.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Acácio Sá al minut 9 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Infante Paulino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ludovino Mariano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.