Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736077051

Copa 736077051 Información oficial sobre el partido 736077051 en Hattrick

12.06.2024 18:00:00

zarzynanie Alineación oficial del equipo 'zarzynanie' en el partido 4 - 1 Liski Łakomczuszki Alineación oficial del equipo 'Liski Łakomczuszki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
zarzynanie Alineación oficial del equipo 'zarzynanie' en el partido 4 - 0 Liski Łakomczuszki Alineación oficial del equipo 'Liski Łakomczuszki' en el partido
Tiene un resultado normal 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zarzynanie

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 del partit, el jugador Jay Tomlin de zarzynanie va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Cătălin Costea va donar a zarzynanie un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Als 41 minuts, Komeil Mirzapour va ampliar l'avantatge de zarzynanie amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86 en Komeil Mirzapour va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 el zarzynanie va posar setge sobre la defensa central visitant però en Komeil Mirzapour no va estar gens encertat.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Ustym Cherniuk gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ryszard Torbus va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Luciano Mota es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Ireneusz Leonik gairebé va marcar per a zarzynanie des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Luciano Mota una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Ryszard Torbus va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ireneusz Leonik.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Ustym Cherniuk de zarzynanie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Liski Łakomczuszki

Goles Goles

  • 139 Minuto 17 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Włodzimierz Dymarski van servir per superar a l'últim defensor, en Artūrs Bēdiņš. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Łakomczuszki cantant "Włodzimierz Dymarski selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Włodzimierz Dymarski va ridiculitzar a en Artūrs Bēdiņš amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomasz Gappa de Łakomczuszki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.