Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736101467

Copa 736101467 Información oficial sobre el partido 736101467 en Hattrick

12.06.2024 23:35:00

NYSnipers Alineación oficial del equipo 'NYSnipers' en el partido 4 - 1 St. Paul United Alineación oficial del equipo 'St. Paul United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NYSnipers Alineación oficial del equipo 'NYSnipers' en el partido 3 - 1 St. Paul United Alineación oficial del equipo 'St. Paul United' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NYSnipers

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del NYSnipers contenien la respiració mentre en Jake Orin-Shepherd s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del NYSnipers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jake Orin-Shepherd, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Jake Orin-Shepherd va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Colton Piazza es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 59 minuts, el NYSnipers va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jake Orin-Shepherd va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

St. Paul United

Goles Goles

  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Camren Gamble marqués l'empat. Al minut 29 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 125 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Marcel Mchenry va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 4 - 1 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Marquis Saddler va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.