Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736123151

Copa 736123151 Información oficial sobre el partido 736123151 en Hattrick

18.06.2024 17:45:00

Jelal FC Alineación oficial del equipo 'Jelal FC' en el partido 2 - 4 Brucker Löwen Alineación oficial del equipo 'Brucker Löwen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Jelal FC Alineación oficial del equipo 'Jelal FC' en el partido 1 - 5 Brucker Löwen Alineación oficial del equipo 'Brucker Löwen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jelal FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Stephan Heger estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jeffrey Kelly va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 20.
  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Ilija Stojačić va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Jelal: 2 a 4 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Al minut 24, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Marcin Drews del Jelal ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Patrik Mészáros hauria d'haver estat gol al minut 70 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Brucker Löwen

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Als 23 minuts de partit, Otfried Oberdorfer de Brucker va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Luis Ruhleben de Brucker va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Benjamin Thron de Brucker va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del Brucker va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dominik Ilten, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Brucker va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Brandon McCaskill va desviar el xut final de Otfried Oberdorfer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Brandon McCaskill, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bernd-Wilhelm Hoefner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Helias Perfall, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Brucker va quedar sense poder incrementar el seu marcador.