Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736130384

Copa 736130384 Información oficial sobre el partido 736130384 en Hattrick

18.06.2024 18:30:00

VfB Schlappeflicker Alineación oficial del equipo 'VfB Schlappeflicker' en el partido 1 - 0 Team Sheldon Alineación oficial del equipo 'Team Sheldon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VfB Schlappeflicker Alineación oficial del equipo 'VfB Schlappeflicker' en el partido 5 - 0 Team Sheldon Alineación oficial del equipo 'Team Sheldon' en el partido
Es un cenizo 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VfB Schlappeflicker

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tomeu Guilera, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 15 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Tomeu Guilera va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Knud Piel el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Erdenne Holsbrink una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Jon Hansson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Norbert Madlener gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jon Hansson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Roberto Segón gairebé va marcar per a Schlappeflicker des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edward Smiatek de Schlappeflicker la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Team Sheldon

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Passat el minut 64 de partit, Sheldon va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Jan Willy Horstmann, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Torben Jünkerath de Sheldon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tom Papperger.