Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736180167

Copa 736180167 Información oficial sobre el partido 736180167 en Hattrick

19.06.2024 10:30:00

1. FC K4 Alineación oficial del equipo '1. FC K4' en el partido 3 - 2 Lakeside Rangers Alineación oficial del equipo 'Lakeside Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1. FC K4 Alineación oficial del equipo '1. FC K4' en el partido 2 - 1 Lakeside Rangers Alineación oficial del equipo 'Lakeside Rangers' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC K4

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): 1. va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 74 Claudio Marena va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 104 (Gol por el centro): Claudio Marena va donar a 1. un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 105 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de 1. pel centre va donar un gran resultat: el gol de Toni Jenič va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pierre-Laurent Boussemart va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Tony Lindelof va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Deyan Atanasov va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 289 Minuto 101 (Ocasión evento especial): Rémi Dzemaili va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 101, però no s'esperava que en Ole Dahle, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rémi Dzemaili.

Lakeside Rangers

Goles Goles

  • 164 Minuto 81 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ole Dahle marqués l'empat. Al minut 81 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 152 Minuto 114 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Willy Klompe de Lakeside després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Hugo-Walter Zinterhof de Lakeside, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lakeside que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ole Dahle, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Willy Klompe va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Hugo-Walter Zinterhof rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 270 Minuto 86 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Lakeside al minut 86, però el xut de Ole Dahle va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hugo-Walter Zinterhof de Lakeside es va guanyar la targeta groga merescudament.