Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736183014

Copa 736183014 Información oficial sobre el partido 736183014 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

matekocido Alineación oficial del equipo 'matekocido' en el partido 5 - 4 Eli C F Alineación oficial del equipo 'Eli C F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
matekocido Alineación oficial del equipo 'matekocido' en el partido 0 - 4 Eli C F Alineación oficial del equipo 'Eli C F' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

matekocido

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): matekocido, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Pithak Samalapa per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, el matekocido va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Erkki Lönn, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Erkki Lönn va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a matekocido.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Torsten Baatz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del matekocido se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 82.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de matekocido eren letals, i Gabriel Caranda va aprofitar-ne un per aconseguir el 5 - 4 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erkki Lönn de matekocido la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eli C F

Goles Goles

  • 151 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats de Eli van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Taneli Kempas va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 36, el jugador visitant Elio Bock va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): Ivo Dakov de Eli va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Bastian Kandel que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 3 al marcador.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 88. L'anotador per Eli va ser Gelson Delclaux, que així va deixar el marcador en 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 11 (Ocasión de falta): Després de 11 minuts, Lucio Mazza va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Adam Aeschbach el va poder desviar a córner.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Elio Bock va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 35 en Elio Bock va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Adam Aeschbach va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Aníbal Wilhem va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 87 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gelson Delclaux va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Lucio Mazza quasi aconsegueix empatar per Eli al minut 87, però Luis López Seco va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Bastian Kandel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luis López Seco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Taneli Kempas de Eli amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Taneli Kempas se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.