Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736183046

Copa 736183046 Información oficial sobre el partido 736183046 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

C.D Chewere Alineación oficial del equipo 'C.D Chewere' en el partido 2 - 5 R.C. Recreativo de Huelva Alineación oficial del equipo 'R.C. Recreativo de Huelva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D Chewere Alineación oficial del equipo 'C.D Chewere' en el partido 3 - 0 R.C. Recreativo de Huelva Alineación oficial del equipo 'R.C. Recreativo de Huelva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Chewere

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Eduardo Arnedo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Chewere una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Abderrachid Benabdallah, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 86.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Domene de Chewere la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Ramírez de Chewere amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristóbal Medinilla de Chewere va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abderrachid Benabdallah.
  • 512 Minuto 104 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Cristóbal Medinilla de Chewere per doble groga al minut 104.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Chewere Gonzalo Ramírez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de José María Carra. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Halcón Colindres de Chewere va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Daniel Domene va xutar fora per a Chewere, el marcador es va quedar igual: 2 - 4, ja es veia a venir!

R.C. Recreativo de Huelva

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Antoni Falp per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 174 Minuto 81 (Gol de penalti): En Jérôme Forney va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 81. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Antoni Falp va estar a punt de posar per davant a Recreativo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guayasent Alfaro va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Jérôme Forney de Recreativo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Recreativo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 97, quan Antoni Falp va quedar-se sol davant el porter Guayasent Alfaro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Al minut 98, un refús desafortunat de Guayasent Alfaro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Zahonero no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Edgars Burmistris va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Recreativo a la tanda de penals: 2 - 3!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Recreativo, Daley Slevin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Antoni Falp anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 5 per a Recreativo.