Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736183257

Copa 736183257 Información oficial sobre el partido 736183257 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

Real IrAv C.F. Alineación oficial del equipo 'Real IrAv C.F.' en el partido 2 - 3 mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real IrAv C.F. Alineación oficial del equipo 'Real IrAv C.F.' en el partido 1 - 0 mike alfa F.C. Alineación oficial del equipo 'mike alfa F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real IrAv C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Benoît Étcheverry, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Real es posava per davant!
  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Real va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Lars Overbeek, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Benoît Étcheverry que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

mike alfa F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): mike va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 58, quan Chris Folden, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 61. L'anotador per mike va ser Paolo Niccolini, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Chris Folden de mike va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladimir Kartavenko de mike la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Moritz Kappler de mike amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.