Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736184519

Copa 736184519 Información oficial sobre el partido 736184519 en Hattrick

19.06.2024 12:30:00

Gromenauer Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gromenauer Futbol Club' en el partido 2 - 1 Silver Wolf Corsairs Crew Alineación oficial del equipo 'Silver Wolf Corsairs Crew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gromenauer Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gromenauer Futbol Club' en el partido 1 - 1 Silver Wolf Corsairs Crew Alineación oficial del equipo 'Silver Wolf Corsairs Crew' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gromenauer Futbol Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Gromenauer contenien la respiració mentre en Sylwester Bazia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 136 Minuto 110 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Puneet Bhardwaj es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Dolf Rische per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 110 passava a ser 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Šimon Hanzel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Gromenauer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dolf Rische va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gonzalo Campos.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Dolf Rische del Gromenauer ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Victor Coluna! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): En Ángel Ilasaga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Victor Coluna de Gromenauer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Silver Wolf Corsairs Crew

Goles Goles

  • 190 Minuto 70 (Gol de falta): El Tabrani 'El Elegido' Mohd Farooq va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel SWCC. 1-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): SWCC va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tabrani 'El Elegido' Mohd Farooq es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El SWCC creava perill des de la dreta al minut 69, però en Matic Skácel, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Tabrani 'El Elegido' Mohd Farooq desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 290 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Álvaro 'El zorro' Pelev s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ángel Miguel Durán de Quiroga de SWCC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.