Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736187800

Copa 736187800 Información oficial sobre el partido 736187800 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

Nueva Barcelona Alineación oficial del equipo 'Nueva Barcelona' en el partido 2 - 3 White Star Line Alineación oficial del equipo 'White Star Line' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nueva Barcelona Alineación oficial del equipo 'Nueva Barcelona' en el partido 2 - 0 White Star Line Alineación oficial del equipo 'White Star Line' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nueva Barcelona

Goles Goles

  • 103 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passava el minut 72 del matx, quan l'atent Adon Erdaide va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Als 89 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Barcelona va acabar amb la pilota als peus de Roderic Bodí que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Guillermo Ginés va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Guillermo Ginés de Barcelona va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 41, però no va estar gaire encertat.
  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Ijinio Benítez era fer passades de llarga distància. Al minut 55 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Guillermo Ginés però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Adon Erdaide de Barcelona es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 64, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Martín Grava de Barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicanor Fernández Espartero de Barcelona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

White Star Line

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): White va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Javier Cuartas la va transformar en el 0 - 1.
  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): El contraatac de White va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Javier Cuartas va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del White va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fulgenci Redorta, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de White, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Noelio Lecanda va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fulgenci Redorta de White la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.