Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736187837

Copa 736187837 Información oficial sobre el partido 736187837 en Hattrick

19.06.2024 12:15:00

MallorKa Atlètic Alineación oficial del equipo 'MallorKa Atlètic' en el partido 1 - 2 La Tómbola Alineación oficial del equipo 'La Tómbola ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MallorKa Atlètic Alineación oficial del equipo 'MallorKa Atlètic' en el partido 3 - 1 La Tómbola Alineación oficial del equipo 'La Tómbola ' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,0 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MallorKa Atlètic

Goles Goles

  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, José Antonio Espantoro va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel López Soto va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Manuel Aguilar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): MallorKa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Daniel López Soto ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Pedro Pinilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MallorKa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): MallorKa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xurxo Portillo en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Aguilar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joan Llofriu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 el MallorKa va posar setge sobre la defensa central visitant però en Pedro Pinilla no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Joan Llofriu va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 87, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Pepe Eguióiz.

La Tómbola

Goles Goles

  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador de Tómbola Ant Baines va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 80 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tómbola va ser finalitzada des de l'esquerra per Normando Peñalba al minut 87. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Normando Peñalba va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 8, i va passar la pilota a Melchor Écija, però aquest no va encertar a marcar.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Antonio Auseron va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mircea Staicu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tómbola va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ant Baines, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Melchor Écija va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Stoyan Genchev, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Tómbola va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Stoyan Genchev va quedar-se sol davant el porter Mircea Staicu, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ant Baines de Tómbola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Rioja de Tómbola es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.