Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736189281

Copa 736189281 Información oficial sobre el partido 736189281 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

dragons._.fc Alineación oficial del equipo 'dragons._.fc' en el partido 5 - 6 El Cesiones FC Alineación oficial del equipo 'El Cesiones FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
dragons._.fc Alineación oficial del equipo 'dragons._.fc' en el partido 1 - 5 El Cesiones FC Alineación oficial del equipo 'El Cesiones FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dragons._.fc

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): dragons._.fc va posar-se per davant 1 - 0 al minut 7, quan Xeneroso Naranco va llançar una pena màxima perfectament.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): dragons._.fc va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Francisco González Pezuela, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Nacho Embil que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El dragons._.fc ho intentava per la dreta per mitjà de Xeneroso Naranco, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 陆 (Lu) 士贵 (Shigui) va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Miguel Anido va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Xeneroso Naranco! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 113 (Ocasión por la derecha): Al minut 113 es va veure una gran oportunitat per a dragons._.fc per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Xeneroso Naranco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Pomare de dragons._.fc es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Pedro Villabona de dragons._.fc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Pedro Villabona de dragons._.fc es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 44.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Francisco González Pezuela va xutar fora per a dragons._.fc, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): David Arbós va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de dragons._.fc, Carlos García, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de dragons._.fc Javier Pomare no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Miguel Anido es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gonzalo Zotes de dragons._.fc va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

El Cesiones FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador visitant Darío Cotoré va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 43 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Víctor Redondo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Darío Cotoré va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Zafir Kilani va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gonzalo Casillas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Ramón Martínez de Castro al minut 40 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cesiones que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Odwin Damboeck, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 103 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Cesiones al minut 103, però el xut de Odwin Damboeck va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Oriol Veiret de Cesiones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Josep Oriol Veiret va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Darío Cotoré de Cesiones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Odwin Damboeck es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Aser Gilbert de Cesiones va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Darío Cotoré anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Cesiones.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Odwin Damboeck de Cesiones, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gonzalo Casillas en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Ramón Martínez de Castro anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Cesiones.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Víctor Sorribes va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.