Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736189497

Copa 736189497 Información oficial sobre el partido 736189497 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

Steagua del rio Alineación oficial del equipo 'Steagua del rio' en el partido 2 - 1 Real Madrid CFC77 Alineación oficial del equipo 'Real Madrid CFC77' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steagua del rio Alineación oficial del equipo 'Steagua del rio' en el partido 1 - 3 Real Madrid CFC77 Alineación oficial del equipo 'Real Madrid CFC77' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua del rio

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Steagua eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 40, Alberto Taviel va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Steagua, atacant per l'esquerra al minut 73, va aprofitar el magnífic llançament de Marcos Gortaire per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manuel Villaverde al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rigoberto Paz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Taviel de Steagua va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Madrid CFC77

Goles Goles

  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 69 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Fernando Orellana marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Gonzalo Sáenz va estar a punt de posar per davant a Madrid amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jaime Viejo va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Gerardo Labrador, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Juan Diego Barrero va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jaime Viejo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Jagoba Arbulo va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Manolo Iturrao va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Leandro Juan Caballero, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 72, quan en Leandro Juan Caballero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Orellana de Madrid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.