Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736189956

Copa 736189956 Información oficial sobre el partido 736189956 en Hattrick

19.06.2024 12:45:00

Fcviedma Alineación oficial del equipo 'Fcviedma' en el partido 1 - 2 Redskins Alineación oficial del equipo 'Redskins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fcviedma Alineación oficial del equipo 'Fcviedma' en el partido 2 - 1 Redskins Alineación oficial del equipo 'Redskins' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fcviedma

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Diego Urbiso va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Fcviedma per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio García-Barberena, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Diego Urbiso va fer una magnífica centrada, però la rematada de Bordari Zestao va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Fcviedma a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sansón Asrodrigas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bordari Zestao de Fcviedma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Redskins

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Redskins prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Martinavarro Fernán-Gil.
  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Juan Carlos Serrano s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Martinavarro Fernán-Gil, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eric Gibert, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eric Gibert va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Cristian-Andrei Giubega quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ander Vara, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Larrea va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Climent Benedito va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.