Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736297130

Copa 736297130 Información oficial sobre el partido 736297130 en Hattrick

26.06.2024 12:15:00

La Benfineta Alineación oficial del equipo 'La Benfineta' en el partido 2 - 1 F.C.Mata Alineación oficial del equipo 'F.C.Mata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Benfineta Alineación oficial del equipo 'La Benfineta' en el partido 3 - 0 F.C.Mata Alineación oficial del equipo 'F.C.Mata' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Benfineta

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Boualem Zarkati, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Benfineta se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): Ulbert Ontl va donar a Benfineta un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Boualem Zarkati, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Benfineta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Awad El-Hendy en un 1 contra 1 amb el porter Aníbal Santos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andre Benesch! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Ulbert Ontl del Benfineta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Samnang Duong de Benfineta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andre Benesch de Benfineta es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

F.C.Mata

Goles Goles

  • 164 Minuto 66 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Gerry Van Malderen va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Mata van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Rolando Roldán va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 205 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Alfredo Palmas Miranda va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Tino Ordóñez, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.Mata va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gerry Van Malderen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 107 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Rolando Roldán va ser clau en la jugada d'atac de F.C.Mata al minut 107, quan ell mateix va fer una passada brutal a Alan Skippers, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 261 Minuto 116 (Ocasión por el centro): Alan Skippers quasi aconsegueix empatar per F.C.Mata al minut 116, però Carlos Perazo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerry Van Malderen de F.C.Mata va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.