Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736297568

Copa 736297568 Información oficial sobre el partido 736297568 en Hattrick

26.06.2024 12:15:00

Real Independiente Cordobés C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Independiente Cordobés C.F.' en el partido 2 - 1 Aomori Yamada Alineación oficial del equipo 'Aomori Yamada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Independiente Cordobés C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Independiente Cordobés C.F.' en el partido 2 - 0 Aomori Yamada Alineación oficial del equipo 'Aomori Yamada' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Independiente Cordobés C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Independiente prenia la batuta de l'encontre al minut 27, quan en Hinrich Kirschfink va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 136 Minuto 32 (Gol evento especial inexperiencia rival): Joey Bayan va deixar patent la seva inexperiència al minut 32, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Nafarroa Melgarejo va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 1 per a Independiente.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Independiente va estar a punt d'arribar en un córner. En Hanif Hassani va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hanif Hassani va rematar alt.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Francisco Canaves al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Leroy Petersen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Aomori Yamada

Goles Goles

  • 135 Minuto 28 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Abderrahim Abelouache va demostrar la seva experiència quan al minut 28 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Aomori, l'equip va recuperar la pilota al minut 5 i va contraatacar. En Joey Bayan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Aomori van sortir al contraatac al minut 69, però Abderrahim Abelouache va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Filemón Casas dos Montes.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joey Bayan de Aomori la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.