Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736298455

Copa 736298455 Información oficial sobre el partido 736298455 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

Carlinhosss Team Alineación oficial del equipo 'Carlinhosss Team' en el partido 2 - 3 Atracodiario Alineación oficial del equipo 'Atracodiario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Carlinhosss Team Alineación oficial del equipo 'Carlinhosss Team' en el partido 1 - 4 Atracodiario Alineación oficial del equipo 'Atracodiario' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carlinhosss Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Tomás Hormaza estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Igon Epaltza va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 47.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Carlinhosss van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Carlos Galloz en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Joan Bellatriu va estar a punt de marcar al minut 26 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Igon Epaltza de Carlinhosss amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Igon Epaltza va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Atracodiario

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Atracodiario va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 25. Petko Rusev va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 27 de partit va donar a Atracodiario l'avantatge per 0 - 2. Benet Llurda en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): 何 (He) 天智 (Tianzhi) va aprofitar un error defensiu al minut 71, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Atracodiario.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Fredericus Rüppel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javier Gortaire, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Atracodiario va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan 梅 (Mui) 元斌 (Yuanbin) va quedar-se sol davant el porter Javier Gortaire, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mikel Rayer després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier Gortaire va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): Charles Voit va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.