Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736298522

Copa 736298522 Información oficial sobre el partido 736298522 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

Akira C.F Alineación oficial del equipo 'Akira C.F' en el partido 4 - 1 Sporting de Xuxán Alineación oficial del equipo 'Sporting de Xuxán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Akira C.F Alineación oficial del equipo 'Akira C.F' en el partido 5 - 1 Sporting de Xuxán Alineación oficial del equipo 'Sporting de Xuxán' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Akira C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Akira, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Alberto Espinosa de los Monteros per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Akira va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Liviu Moşincat va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Martinho Queirós es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Akira va aconseguir el 4 - 1 quan Alberto Espinosa de los Monteros va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Martinho Queirós, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Liviu Moşincat gairebé va marcar per a Akira des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fruela Gregorio al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mauro Naveira va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Simón Rocasolano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sporting de Xuxán

Goles Goles

  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, Francisco Zumista va pentinar un córner cap al segon pal que Silveri Cruanyes va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Ursus Modau va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Michael Boháček.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ursus Modau va fer al minut 84 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Miguel Olmo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.