Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736299516

Copa 736299516 Información oficial sobre el partido 736299516 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

kreatipstudio Alineación oficial del equipo 'kreatipstudio' en el partido 4 - 5 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kreatipstudio Alineación oficial del equipo 'kreatipstudio' en el partido 1 - 2 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
Tiene bastante suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,6 % 52,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kreatipstudio

Goles Goles

  • 190 Minuto 16 (Gol de falta): En Manuel Peláez va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José Gregorio, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a kreatipstudio.
  • 190 Minuto 65 (Gol de falta): En Josep Oriol Molet va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-2.
  • 103 Minuto 113 (Gol por la derecha): kreatipstudio no perdien la fe, i al minut 113 del partit, Josep Oriol Molet va marcar el 4 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Saracina va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Abdelouassi Youssami va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Josep Oriol Molet gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abdelouassi Youssami va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Alexandru Lucena Marcos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): El jugador de kreatipstudio Josep Oriol Molet quasi va assolir l'empat al minut 96 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, José Gregorio de kreatipstudio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atlético de Sua

Goles Goles

  • 152 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Atlético va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Jan Francis Gahr va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Stanisław Sarbiewski va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 63, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Atlético, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 164 Minuto 71 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Jarno Velthuizen va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 106 Minuto 95 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Marian Zieleźnik sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 95 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 4 al marcador.
  • 181 Minuto 107 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en François Semevo de Atlético l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 107 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Mak Šarić sol davant la porteria al minut 19, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, un refús desafortunat de Santi González de Prado, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jan Francis Gahr no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a François Semevo de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.