Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736299913

Copa 736299913 Información oficial sobre el partido 736299913 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

CD JotaTrollez Alineación oficial del equipo 'CD JotaTrollez' en el partido 2 - 1 Becarias C.F. Alineación oficial del equipo 'Becarias C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD JotaTrollez Alineación oficial del equipo 'CD JotaTrollez' en el partido 2 - 0 Becarias C.F. Alineación oficial del equipo 'Becarias C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD JotaTrollez

Goles Goles

  • 190 Minuto 57 (Gol de falta): Al 57 minuts, El JotaTrollez va fer el 1-1. En Boi Orts va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Corria el minut 62 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Franco Pentassuglia, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): JotaTrollez va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cecilio Sáenz Ribas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en Franco Pentassuglia no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Ladislav Rejlek va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Hannes Hansson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Boi Orts de JotaTrollez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Becarias C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Becarias va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 19, quan Kenny Sol, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Brendon Nagy hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Antero Boente havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Becarias van sortir al contraatac al minut 37, però Ulf Mack va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nikola Peković després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antonio Ferrándiz va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Cecilio Sáenz Ribas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 50 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claus Baßler de Becarias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a René Roman de Becarias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en René Roman va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.