Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736299962

Copa 736299962 Información oficial sobre el partido 736299962 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

F.c. Barcelona a Alineación oficial del equipo 'F.c. Barcelona a' en el partido 4 - 2 Espinavessa Alineación oficial del equipo 'Espinavessa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.c. Barcelona a Alineación oficial del equipo 'F.c. Barcelona a' en el partido 0 - 1 Espinavessa Alineación oficial del equipo 'Espinavessa' en el partido
Tiene mucha potra 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c. Barcelona a

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Gastón Débole va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Barcelona i marcant el 1 - 1.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Marian Pochwat va donar a Barcelona un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 125 Minuto 62 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Hilario Rízquez va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 2 al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Santiago De Agustini va estar a punt d'empatar per a Barcelona quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Casey Gieseke va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Gastón Débole arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Barcelona Johan Abelsson va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Casey Gieseke va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 2
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Barcelona, Santiago De Agustini, col·locà la pilota just a les mans d'en Casey Gieseke. El marcador: 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Patxi Cella de Barcelona va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Seydou Birkenmaier de Barcelona, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Casey Gieseke en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.

Espinavessa

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gonzalo Restrepo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Firew Dilbe que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Firew Dilbe de Espinavessa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 111 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Firew Dilbe de Espinavessa es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 111.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Espinavessa Bastian Sol, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Seydou Birkenmaier. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pablo Cantón va xutar fora per a Espinavessa, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Lucreţiu Stoenescu de Espinavessa va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Espinavessa Érik Bresson, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Seydou Birkenmaier. El marcador continuava 4 - 2.