Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736300044

Copa 736300044 Información oficial sobre el partido 736300044 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

VALENCIAMUNTS Alineación oficial del equipo 'VALENCIAMUNTS' en el partido 3 - 4 barrufets Alineación oficial del equipo 'barrufets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VALENCIAMUNTS Alineación oficial del equipo 'VALENCIAMUNTS' en el partido 2 - 0 barrufets Alineación oficial del equipo 'barrufets' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALENCIAMUNTS

Goles Goles

  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Echaniz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lluís Solés va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 104 (Ocasión de falta): Fausto Pereira Bastos quasi dona a VALENCIAMUNTS l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Al minut 107 es va veure una gran oportunitat per a VALENCIAMUNTS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Paulo Barazal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Fausto Pereira Bastos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a VALENCIAMUNTS.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Radu Borangic va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Manuel Frutos de VALENCIAMUNTS anava molt fort i col·locat però Paulino Isorna no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Renaldas Veremjevas va xutar fora per a VALENCIAMUNTS, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de VALENCIAMUNTS, Heribert Dabau, col·locà la pilota just a les mans d'en Paulino Isorna. El marcador: 3 - 4.

barrufets

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de barrufets van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Gerardus de Leede.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de barrufets van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ezechiele Delle Fave va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Norberto Miglietta va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de barrufets va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adelin Bachelier va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 105 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de barrufets va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ezechiele Delle Fave, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Norberto Miglietta de barrufets amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Marcin Knapiński de barrufets, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jesús Bajo Fernández en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de barrufets Ezechiele Delle Fave no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jesús Bajo Fernández es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de barrufets, Paul Bourlard, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Paulino Isorna de barrufets va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.