Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736300223

Copa 736300223 Información oficial sobre el partido 736300223 en Hattrick

26.06.2024 12:15:00

Morerianos Alineación oficial del equipo 'Morerianos' en el partido 5 - 2 adra fc Alineación oficial del equipo 'adra fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Morerianos Alineación oficial del equipo 'Morerianos' en el partido 7 - 0 adra fc Alineación oficial del equipo 'adra fc' en el partido
Tiene mala suerte 7.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morerianos

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Francisco Javier Silva Carvajal de Morerianos va aconseguir igualar el partit al minut 34, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Sergi Espinós va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 67.
  • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): Al minut 96 els aficionats van embogir quan en Vincent Bomy va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Morerianos.
  • 131 Minuto 107 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vincent Bomy es va introduir dins la defensa central al minut 107, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 113 (Gol por la izquierda): En Vincent Bomy va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 14 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ali Nizam va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Al minut 22, Morerianos va disposar d'un penal a favor, però el xut de Ali Nizam va ser aturat per Daniel Sánchez Morente.
  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Damiano Garbati va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Ali Nizam va estar a punt de marcar al minut 62 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Damiano Garbati es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

adra fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Faust Melià que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): En César Ardilla donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 61 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): adra va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Faust Melià va quedar-se sol davant el porter Ziti Zubikoa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 109 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en David Arévalo Morales va entorpir al marcador d'en David Velázquez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.