Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736300648

Copa 736300648 Información oficial sobre el partido 736300648 en Hattrick

26.06.2024 12:00:00

Álvaro de Bazán Alineación oficial del equipo 'Álvaro de Bazán' en el partido 2 - 6 lesclafit1 Alineación oficial del equipo 'lesclafit1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Álvaro de Bazán Alineación oficial del equipo 'Álvaro de Bazán' en el partido 2 - 2 lesclafit1 Alineación oficial del equipo 'lesclafit1' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,3 % 50,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Álvaro de Bazán

Goles Goles

  • 103 Minuto 36 (Gol por la derecha): Álvaro no perdien la fe, i al minut 36 del partit, Jermaine Grey va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 135 Minuto 74 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Rrezargjend Puca va marcar el 2 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Álvaro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hanke Döbner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jermaine Grey no s'ho podia creure.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Álvaro enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Shiveshvar Banerjee va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miroslav Kramer de Álvaro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

lesclafit1

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): El porter de lesclafit1 va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Andrew Bukenya va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 183 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12, un xut de Gian Piero Graffi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): En Cetan Sone Chit va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Andrew Bukenya la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a lesclafit1 augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Miguel Ángel Chías es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Miguel Ángel Chías va ser l'anotador del 2 - 5.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Miguel Ángel Chías va augmentar l'avantatge de lesclafit1 a 2 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 11 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 11 per Andrew Bukenya va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): lesclafit1 quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Cetan Sone Chit va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Andrew Bukenya quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Zenon Rejowski, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 284 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Andrew Bukenya de lesclafit1 al minut 71 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.