Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736300903

Copa 736300903 Información oficial sobre el partido 736300903 en Hattrick

26.06.2024 12:30:00

As Xubias Alineación oficial del equipo 'As Xubias' en el partido 4 - 1 Los Diablos Amarillos CF. Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Amarillos CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
As Xubias Alineación oficial del equipo 'As Xubias' en el partido 2 - 1 Los Diablos Amarillos CF. Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Amarillos CF.' en el partido
Tiene suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,5 % 29,2 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

As Xubias

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alejo Almeida, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Xubias va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alejo Almeida va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, Robert 'Roby' Renau va pentinar un córner cap al segon pal que Óscar Bertomeu va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Xubias va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Robledo Villa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 89 podia haver acabat en gol, però Javier Umpanera va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Osaba Petralanda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Osaba Petralanda de Xubias va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Los Diablos Amarillos CF.

Goles Goles

  • 153 Minuto 58 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Amarillos seguien lluitant fins al final. Al minut 58, fruit d'aquests esforços, Narciso Jaramillo va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Víctor Gabilondo sol davant la porteria al minut 22, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Pablo César Albella ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Adame Aldaluz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alejandro Cocote va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Amarillos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Emiliano Plasencia no va poder controlar.