Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736301306

Copa 736301306 Información oficial sobre el partido 736301306 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

CIUDAD DE VALLADOLID Alineación oficial del equipo 'CIUDAD DE VALLADOLID' en el partido 0 - 3 Decano CF Alineación oficial del equipo 'Decano CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CIUDAD DE VALLADOLID Alineación oficial del equipo 'CIUDAD DE VALLADOLID' en el partido 3 - 1 Decano CF Alineación oficial del equipo 'Decano CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CIUDAD DE VALLADOLID

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Al minut 21, VALLADOLID va disposar d'un penal a favor, però el xut de Alberto Albitre va ser aturat per Ignacio Guixós.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del VALLADOLID van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Manuel Amorrortu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Ramón García-Camba va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VALLADOLID.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): VALLADOLID va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Marcelo Clavero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): VALLADOLID va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marcelo Clavero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Decano CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Decano eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 48, 鲍 (Bao) 景康 (Jingkang) va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Antonio Ovalle va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Juan Fuertes va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Decano, Santiago Aznar, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Decano que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Desiderio Soto Aguilar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Desiderio Soto Aguilar al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Fuertes de Decano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.