Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736301437

Copa 736301437 Información oficial sobre el partido 736301437 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

Galeno Alineación oficial del equipo 'Galeno' en el partido 1 - 2 CCSKA Red Bull Alineación oficial del equipo 'CCSKA Red Bull' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galeno Alineación oficial del equipo 'Galeno' en el partido 1 - 0 CCSKA Red Bull Alineación oficial del equipo 'CCSKA Red Bull' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galeno

Goles Goles

  • 114 Minuto 82 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 82. Remus Etegan, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 88 (Ocasión de falta): En Remus Etegan es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

CCSKA Red Bull

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): En Bernardo Lopes Rodrigues va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 32. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): El porter de CCSKA va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Bernardo Lopes Rodrigues va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CCSKA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bernardo Lopes Rodrigues va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Eddo van de Werken va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Gonzalo Lapetra Churruca, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sebona Andoh va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gonzalo Lapetra Churruca rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.