Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736301491

Copa 736301491 Información oficial sobre el partido 736301491 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

AC Catenaccio Alineación oficial del equipo 'AC Catenaccio' en el partido 6 - 3 Ochentaidos Alineación oficial del equipo 'Ochentaidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Catenaccio Alineación oficial del equipo 'AC Catenaccio' en el partido 2 - 0 Ochentaidos Alineación oficial del equipo 'Ochentaidos' en el partido
Tiene mucha potra 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Catenaccio

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Catenaccio va ser Iván Fres Jaramillo.
  • 190 Minuto 60 (Gol de falta): En Adelmo Oña Espinosa conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-2

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Basile Bouillaguet va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Catenaccio va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adelmo Oña Espinosa en un 1 contra 1 amb el porter César Pavón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Adelmo Oña Espinosa quasi dona a Catenaccio l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Adelmo Oña Espinosa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 48 (Ocasión de falta): Amb 48 minuts disputats, Adelmo Oña Espinosa gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però César Pavón va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 210 Minuto 60 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Adelmo Oña Espinosa quasi empata el partit al minut 60, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Catenaccio va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jallal Mirar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Eliseo Campaner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Catenaccio se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 78 per blocar una centrada d'en Eliseo Campaner va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Catenaccio.
  • 221 Minuto 112 (Ocasión por el centro): En Iván Tarruella del Catenaccio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 113 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Iván Fres Jaramillo va estar a punt d'avançar els locals al minut 113 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adelmo Oña Espinosa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): En Iván Tarruella no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter César Pavón encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 2 per a Catenaccio.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Íñigo Pomés anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Catenaccio.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Adelmo Oña Espinosa de Catenaccio, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival César Pavón en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Eugenio Cobo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 3.

Ochentaidos

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Cristian Galarza que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Cristian Galarza va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ochentaidos, Ciprià Galter, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ochentaidos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 49, però en Ciprià Galter va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Ochentaidos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Olivier Wittlin va desviar el xut final de Cristian Galarza després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ochentaidos, Ignacio Cendrer, col·locà la pilota just a les mans d'en Olivier Wittlin. El marcador: 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alban Kervarec va xutar fora per a Ochentaidos, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Ochentaidos Baltasar Bonvehí no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Olivier Wittlin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.