Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Giovanni (123096) - Saltimbanquis FC (795035) » 736302030: T76/R5

Copa 736302030 Información oficial sobre el partido 736302030 en Hattrick

26.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 5

San Giovanni Alineación oficial del equipo 'San Giovanni' en el partido 1 - 3 Saltimbanquis FC Alineación oficial del equipo 'Saltimbanquis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Giovanni Alineación oficial del equipo 'San Giovanni' en el partido 0 - 3 Saltimbanquis FC Alineación oficial del equipo 'Saltimbanquis FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Giovanni

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Giovanni s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Panificio Biarnés per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Panificio Biarnés per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jan Fredblom va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 30 podia haver acabat en gol, però Jan Fredblom va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mārtiņš Ķipāns de Giovanni amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mārtiņš Ķipāns va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Saltimbanquis FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Manuel Santo Domingo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Víctor Haro quedar desmarcat i marcar per a Saltimbanquis al minut 95. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 102 (Gol por el centro): Ferenc Raksányi de Saltimbanquis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 102. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 Sezgin Kama va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gian Piero Macina va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.