Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736302227

Copa 736302227 Información oficial sobre el partido 736302227 en Hattrick

26.06.2024 12:00:00

racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido 2 - 3 Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido 2 - 2 Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing de ruzafa

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Bertrand Croot, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. racing es posava per davant!
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bertrand Croot, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Emirhan Soydinç, el jugador de racing va ser expulsat al minut 40.

Els Déjà vu

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Patrick Kwarkye de Déjà va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 164 Minuto 78 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Déjà al minut 78. Erni Förster va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 171 Minuto 107 (Gol por el centro): Déjà agafava avantatge al minut 107 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Felício de Paula amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 26 (Ocasión de penalti): En Erni Förster va llençar un penal al minut 26. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Inhar Oñaederra va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Armando Suecia va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 260 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Erni Förster va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 71 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gabriel Reina va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Steven Bellens va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Armando Suecia va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Peter Thausing de Déjà, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 81, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!