Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Íllar Club (799385) - Crisis? Y que crisis... (434812) » 736302393: T76/R5

Copa 736302393 Información oficial sobre el partido 736302393 en Hattrick

26.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 5

Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido 9 - 10 Crisis? Y que crisis... Alineación oficial del equipo 'Crisis? Y que crisis...' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido 5 - 1 Crisis? Y que crisis... Alineación oficial del equipo 'Crisis? Y que crisis...' en el partido
Tiene mucha potra 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Íllar Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Roine Davidsson va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Íllar empatava el partit, 1 a 1, al minut 32.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Nichlas Kreutzfeld, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Íllar se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 35.
  • 114 Minuto 107 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 107. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Desiderio Carpinteiro va empatar el partit, 3 - 3, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Íllar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Erland Lundager ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 210 Minuto 26 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Desiderio Carpinteiro quasi empata el partit per a Íllar, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Nichlas Kreutzfeld va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Íllar.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Kukuri Mamasakhlisi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Thomas Gialanze havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Oriol Ollé va rematar alt.
  • 220 Minuto 82 (Ocasión de falta): Al minut 82, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Roine Davidsson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Thomas Gialanze va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Íllar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Desiderio Carpinteiro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Íllar, Enrique Deguai, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Oriol Ollé de Íllar, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Daniele Turrisi en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Cyril Bakayoko anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Íllar.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Òscar Banyuls de Íllar, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Daniele Turrisi en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Thomas Gialanze va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 8.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Constantin Chenet va xutar fora per a Íllar, el marcador es va quedar igual: 9 - 9, ja es veia a venir!

Crisis? Y que crisis...

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Jarosław Chamier-Gliszczyński entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al crisis..., un peu providencial d'en Jesús Carabias va situar el 0-1 al panell digital.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador visitant Emanuel Wallimann va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 71 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 103 (Gol de penalti): crisis... va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Santiago Albornoz va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Santiago Albornoz estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Dimitar Deshev, als 70 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Carabias, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Emanuel Wallimann quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 100, quan en Emanuel Wallimann va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Santiago Albornoz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a crisis....
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de crisis... Daniele Turrisi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Constantin Chenet es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Daniele Carradori va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de crisis... Jarosław Chamier-Gliszczyński no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Constantin Chenet es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Dimitar Deshev de crisis..., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Constantin Chenet en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Hans-Thorsten Holderied de crisis..., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Constantin Chenet en un bon llançament des del punt fatídic. 9 - 9.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Emanuel Wallimann anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 10 per a crisis....