Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736311616

Copa 736311616 Información oficial sobre el partido 736311616 en Hattrick

26.06.2024 15:00:00

Saïa Alineación oficial del equipo 'Saïa' en el partido 6 - 5 fc professeur moriarty Alineación oficial del equipo 'fc professeur moriarty' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Saïa Alineación oficial del equipo 'Saïa' en el partido 3 - 1 fc professeur moriarty Alineación oficial del equipo 'fc professeur moriarty' en el partido
Tiene bastante suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saïa

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): En Przemysław Marcinkowski va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Emil Ool la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Narciso García Huidobro s'emportà una gran ovació del públic local al minut 76, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Al minut 92 els aficionats van embogir quan en Przemysław Marcinkowski va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Saïa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Saïa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Federico Lavezzini en un 1 contra 1 amb el porter Dušan Truxa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Zafir Jayousi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 35 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Shamgar Glam va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Emil Ool va estar a punt de marcar al minut 74 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 231 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Shamgar Glam una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 99, però una magnífica aturada de Dušan Truxa va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Shamgar Glam va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Saïa Stanislas Sailly no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dušan Truxa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Emil Ool anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Saïa.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Mirgjin Adreani, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Dušan Truxa va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Saïa i 6 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Gheorghiţă Arapu xutant per a Saïa va fer anar la pilota just on la volia, però Dušan Truxa, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

fc professeur moriarty

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Khezr Haji Ashrafi per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Passats 64 minuts de partit, professeur es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Khezr Haji Ashrafi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 162 Minuto 101 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 101, quan Gildas Piel va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del professeur que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio Papazzoni, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Jaroslav Melša va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stanislas Sailly, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chris Rollin de professeur amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de professeur, Angelo Iotti, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Sergio Papazzoni de professeur, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stanislas Sailly en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gildas Piel de professeur anava molt fort i col·locat però Stanislas Sailly no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 5.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de professeur Abdelqadir Maliki va intentar enganyar Stanislas Sailly amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 5.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de professeur Jaroslav Melša va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.