Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736353711

Amistoso 736353711 Información oficial sobre el partido 736353711 en Hattrick

26.06.2024 12:05:00

Aldaia Balompié Alineación oficial del equipo 'Aldaia Balompié' en el partido 1 - 8 Los Puppis Alineación oficial del equipo 'Los Puppis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Aldaia Balompié Alineación oficial del equipo 'Aldaia Balompié' en el partido 0 - 7 Los Puppis Alineación oficial del equipo 'Los Puppis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldaia Balompié

Goles Goles

  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Aldaia van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Ottaviano Severoni en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Diego Falcón no s'ho podia creure.

Los Puppis

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Al minut 4 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Mani Abbaszadeh va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nikolai Rousing va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Vurnon Verwijk va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 46 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vurnon Verwijk de Puppis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 46 de partit.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Mirian Ruci va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 5 per a Puppis.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Puppis augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Daniel Melchor es rifés el porter i marqués el 1 - 6.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 90, Puppis va augmentar el seu avantatge a 1 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Vurnon Verwijk.
  • 182 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Nikolai Rousing va aprofitar un error defensiu al minut 92, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 8 al marcador per a Puppis.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vurnon Verwijk va marxar de Tomasz Orwat en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Puppis van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Serxio Cotapos de Puppis es va guanyar la targeta groga merescudament.