Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736360172

Amistoso (Int.) 736360172 Información oficial sobre el partido 736360172 en Hattrick

26.06.2024 23:25:00

Kinyoooos Alineación oficial del equipo 'Kinyoooos' en el partido 0 - 6 Emergency Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency Medicine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kinyoooos Alineación oficial del equipo 'Kinyoooos' en el partido 0 - 5 Emergency Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency Medicine' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kinyoooos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Matías Nicolás La Rosa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Hayden Freer no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Matías Leguizamón estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Matías Leguizamón va fer una magnífica centrada, però la rematada de Carlos María Giménez Zapiola va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Kinyoooos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Jürgen Kadastu va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Marmolejo de Kinyoooos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Emergency Medicine

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Reyes 'Rey' Reyes de -ER- va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eddo Riccomi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 180 Minuto 58 (Gol de falta): Al minut 58, una falta xutada per Lionnel 'el Mesías' Messi va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a -ER-. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, -ER- va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Cirilo 'Fumante' Farias, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de -ER-, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Lionnel 'el Mesías' Messi va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Lionnel 'el Mesías' Messi va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Florin Firiza després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Pablo Pérez va poder desviar-lo a córner.