Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736363249

Amistoso (Int.) 736363249 Información oficial sobre el partido 736363249 en Hattrick

25.06.2024 19:15:00

F.C. Ronco City Alineación oficial del equipo 'F.C. Ronco City' en el partido 4 - 2 Electric Eye F.C Alineación oficial del equipo 'Electric Eye F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Ronco City Alineación oficial del equipo 'F.C. Ronco City' en el partido 2 - 1 Electric Eye F.C Alineación oficial del equipo 'Electric Eye F.C' en el partido
Tiene suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,8 % 34,0 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ronco City

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Paolo Bertolino, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Ronco una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Lorenzo Columbano, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 75.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passats 76 minuts, Paolo Bertolino, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Ronco es posava per davant!
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yan Aung va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): Andrea Botta quasi marca en una jugada assajada de córner que Yan Aung havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mario Federico Menchetti estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ferruccio Fedel, als 67 minuts, va fallar per ben poc.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Andrea Pattofatto va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Electric Eye F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ramón Martínez Vera que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Abdelouakil Moudani de Electric va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Electric creava perill des de la dreta al minut 80, però en Dominique Fischbacher, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ramón Martínez Vera desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Rodolfo Solís Zuleta quasi redueix la diferència al marcador al minut 83, però una gran estirada d'en Dominique Fischbacher va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Cándido Xesteira de Electric va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.