Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736390349

Copa 736390349 Información oficial sobre el partido 736390349 en Hattrick

03.07.2024 12:15:00

FerminMaister Alineación oficial del equipo 'FerminMaister' en el partido 1 - 4 Der verlorene Spanier' Team Alineación oficial del equipo 'Der verlorene Spanier' Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FerminMaister Alineación oficial del equipo 'FerminMaister' en el partido 0 - 4 Der verlorene Spanier' Team Alineación oficial del equipo 'Der verlorene Spanier' Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FerminMaister

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Soriano Plain va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. FerminMaister empatava el partit, 1 a 1, al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): FerminMaister enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Der verlorene Spanier' Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a verlorene prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Mamyt Marlis Uulu.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): verlorene agafava avantatge al minut 57 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar 麦 (Mai) 恒明 (Hengming) amb mestria.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de 麦 (Mai) 恒明 (Hengming) des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 84 minuts quan Eduardo Jorge Silva va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 4 per a verlorene.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Bart Lebrac va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alejandro Sancha haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a verlorene al minut 18.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Mirko Ritorto, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. verlorene va quedar sense poder incrementar el seu marcador.