Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736390708

Copa 736390708 Información oficial sobre el partido 736390708 en Hattrick

03.07.2024 12:30:00

X Squadra Alineación oficial del equipo 'X Squadra' en el partido 2 - 3 CALVETES Alineación oficial del equipo 'CALVETES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
X Squadra Alineación oficial del equipo 'X Squadra' en el partido 0 - 2 CALVETES Alineación oficial del equipo 'CALVETES' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

X Squadra

Goles Goles

  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Troy Dokter va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Passat el minut 78 de joc, Noël Vandecaetsbeek facilitava les coses al Squadra amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Yavor Krústev quasi marca en una jugada assajada de córner que Troy Dokter havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Jarkko Lehtimäki va fer una magnífica aturada al minut 34, tot i el bon llançament de falta de Cristian Torres.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Squadra va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Manuel Fernando Gardoqui va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 于 (Yu) 存康 (Cunkang) va estar a punt d'acabar en gol al minut 96, però el porter visitant Jarkko Lehtimäki va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lutosław Erwiński es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CALVETES

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Raúl Ganeroso que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador de CALVETES Víctor Aldana Amaya va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 65 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 100 (Gol por el centro): En Ortzadar Etxazahar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 100 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): CALVETES quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ambrosio Algora va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): CALVETES va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Mauro Artigas va quedar-se sol davant el porter Danijel Međedović, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ambrosio Algora va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Mauro Artigas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.