Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736391011

Copa 736391011 Información oficial sobre el partido 736391011 en Hattrick

03.07.2024 12:45:00

El Movidon CF Alineación oficial del equipo 'El Movidon CF' en el partido 2 - 3 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
El Movidon CF Alineación oficial del equipo 'El Movidon CF' en el partido 0 - 6 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Movidon CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Movidon prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Óscar García de Paredes va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): En Óscar García de Paredes va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Movidon va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kilian Gambs, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 235 Minuto 56 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Kilian Gambs va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Rafael Núñez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Snow_Kids

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Als 14 minuts de partit, Evan Pickett de Snow_Kids va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tamás Sárándi quedar desmarcat i marcar per a Snow_Kids al minut 73. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Simon Flothow va aprofitar un error defensiu al minut 74, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Snow_Kids.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Naste Prokopiev, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tamás Sárándi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Snow_Kids va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Tamás Sárándi va quedar-se sol davant el porter Naste Prokopiev, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Simon Flothow va estar a punt de posar per davant a Snow_Kids amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guerau Abelló va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Batachikhan Temuder quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 76 per Tamás Sárándi va anar a parar a la creueta.