Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736391033

Copa 736391033 Información oficial sobre el partido 736391033 en Hattrick

03.07.2024 12:45:00

iberia c.f Alineación oficial del equipo 'iberia c.f' en el partido 2 - 4 Real Piñera C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Piñera C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
iberia c.f Alineación oficial del equipo 'iberia c.f' en el partido 3 - 1 Real Piñera C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Piñera C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

iberia c.f

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan José Iván Largo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a iberia.
  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de iberia van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Bernard Mabina en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Norberto Zogg va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): iberia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Lucas McCurdy va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el iberia va posar setge sobre la defensa central visitant però en Giacomo Pietrasanta no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Luciano Séchaud va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 39 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Luciano Séchaud no oblidarà el que li va passar durant el minut 51. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Bernard Mabina va disposar d'una bona oportunitat al minut 78, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Lucas Lilienthal de iberia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Piñera C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Piñera van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Iván Ojea va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pau Trens, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Piñera va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Leonides Alvarado.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Carlos José Galdona va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 85 de joc. Pau Trens es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en 马 (Ma) 静毅 (Jingyi) va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 60 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 60 per Edmundo Korraletxe va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edmundo Korraletxe de Piñera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.