Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736391138

Copa 736391138 Información oficial sobre el partido 736391138 en Hattrick

03.07.2024 12:45:00

Keysers FC Alineación oficial del equipo 'Keysers FC' en el partido 6 - 5 Galicia Calidade Alineación oficial del equipo 'Galicia Calidade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Keysers FC Alineación oficial del equipo 'Keysers FC' en el partido 1 - 2 Galicia Calidade Alineación oficial del equipo 'Galicia Calidade' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keysers FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Keysers equilibrava la balança al minut 42. En Moritz Eisenschink, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 139 Minuto 93 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Moritz Eisenschink! Un inimaginable dribbling sobre Ángel Pinilla va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 1 per a Keysers.
  • 122 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Keysers contenien la respiració mentre en Aidan Nicholas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Moritz Eisenschink va servir per deixar enrere el gegant Matteo Veridiani al minut 73, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Moritz Eisenschink va ridiculitzar a en Matteo Veridiani amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Keysers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Moritz Eisenschink va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jaime Vanegas.
  • 223 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Keysers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 108, quan Jean-François Fouet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 106, Aidan Nicholas de Keysers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Moritz Eisenschink va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Keysers a la tanda de penals: 4 - 3!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Keysers Sebastian Marecek, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jaime Vanegas. El marcador continuava 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jean-François Fouet de Keysers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jaime Vanegas en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Clemente Ludovico anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Keysers.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Patrik Cederquist de Keysers va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Galicia Calidade

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Calidade va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 21. Marko Murauer va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 94 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 94 minuts Alexandre Danis va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 162 Minuto 105 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 105, quan Marko Murauer va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marko Murauer, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marko Murauer va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Leopoldo Sciandrone ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Ergün Yıldırım quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ángel Pinilla de Calidade va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edward Stranz.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Biel Blanquer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Ángel Pinilla de Calidade va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jaime Vanegas va xutar fora per a Calidade, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Calidade, Leonid Horbachevsky, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Marko Murauer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Clemente Ludovico va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Calidade i 6 - 5 al marcador.