Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736392066

Copa 736392066 Información oficial sobre el partido 736392066 en Hattrick

03.07.2024 12:00:00

Villa-Nike Alineación oficial del equipo 'Villa-Nike' en el partido 1 - 3 Aspirantes C.F Alineación oficial del equipo 'Aspirantes C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villa-Nike Alineación oficial del equipo 'Villa-Nike' en el partido 3 - 0 Aspirantes C.F Alineación oficial del equipo 'Aspirantes C.F' en el partido
Tiene mala suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa-Nike

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Villa-Nike van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Martín Terrile en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Michele Nati! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Villa-Nike va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Augusto Joliveau va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Anastácio Veiga Silva.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mario Geunens va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 200 Minuto 74 (Ocasión de falta): Villa-Nike va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 74, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Villa-Nike va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 78 que Anastácio Veiga Silva no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Duarte Reitsema de Villa-Nike va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Mario Geunens de Villa-Nike va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Aspirantes C.F

Goles Goles

  • 136 Minuto 52 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Roberto Ceccarelli es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Airam Viniambres per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 52 passava a ser 0 - 1.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Aspirantes va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Airam Viniambres, amb un xut sec des de la dreta.
  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Airam Viniambres de Aspirantes va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Airam Viniambres després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jean-Claude Gorez va poder desviar-lo a córner.