Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736417086

Amistoso 736417086 Información oficial sobre el partido 736417086 en Hattrick

03.07.2024 12:05:00

Los Butrones Alineación oficial del equipo 'Los Butrones' en el partido 1 - 7 The Whiplash Alineación oficial del equipo 'The Whiplash' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Los Butrones Alineación oficial del equipo 'Los Butrones' en el partido 1 - 9 The Whiplash Alineación oficial del equipo 'The Whiplash' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Butrones

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Aureo Jiménez de Asín ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Butrones es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Jaime Moreno Cervera va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 63 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Jaime Roselló no oblidarà el que li va passar durant el minut 77. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

The Whiplash

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Whiplash va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Seran Garcés de los Fayos, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jaume Bojons va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Whiplash va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Seran Garcés de los Fayos.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Juan Julio Forastero va augmentar l'avantatge de Whiplash a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 64 minuts quan Macías Lobato va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 5 per a Whiplash.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Whiplash. A fi d'aconseguir el 1 - 6, van tocar-la en curt per tal que Macías Lobato xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Macías Lobato va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 1 - 7 per a Whiplash.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Whiplash la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Al minut 88, Juan Julio Forastero de Whiplash va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.