Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736425402

Amistoso (Int., RC) 736425402 Información oficial sobre el partido 736425402 en Hattrick

03.07.2024 09:30:00

schwarze pumpe in peace Alineación oficial del equipo 'schwarze pumpe in peace' en el partido 0 - 9 Soviet Union CF Alineación oficial del equipo 'Soviet Union CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
schwarze pumpe in peace Alineación oficial del equipo 'schwarze pumpe in peace' en el partido 0 - 9 Soviet Union CF Alineación oficial del equipo 'Soviet Union CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

schwarze pumpe in peace

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): schwarze van sortir al contraatac al minut 3, però Nils Bülow va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Aurel Danciu va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 66, i va passar la pilota a Nils Bülow, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Claudiu Ghergan de schwarze va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Soviet Union CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sandi Glavočić quedar desmarcat i marcar per a Soviet al minut 12. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, un xut de Ettore Semenzin des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguel Pascual, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rayen Abdouli va augmentar l'avantatge de Soviet a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Henrik Sunden va augmentar l'avantatge de Soviet a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Henri Hyväri va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Soviet l'avantatge per 0 - 7. Ettore Semenzin en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Henrik Sunden va ser l'anotador del 0 - 8.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Soviet va augmentar el seu avantatge a 0 - 9, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Rayen Abdouli, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Soviet va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luigi Salizzoni va desviar el xut final de Henrik Sunden després d'una sèrie de rebots i molta confusió.