Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736431129

Amistoso (Int., RC) 736431129 Información oficial sobre el partido 736431129 en Hattrick

03.07.2024 10:00:00

Lupii galbeni Alineación oficial del equipo 'Lupii galbeni' en el partido 5 - 3 Racing Córdoba C.F. Alineación oficial del equipo 'Racing Córdoba C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Lupii galbeni Alineación oficial del equipo 'Lupii galbeni' en el partido 5 - 2 Racing Córdoba C.F. Alineación oficial del equipo 'Racing Córdoba C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lupii galbeni

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): galbeni va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Clovis Herrasti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Felix Tschan, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. galbeni es posava per davant!
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 54, el galbeni va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Eusebiu Sescu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Felix Tschan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de galbeni.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Andrzej Piechula va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): galbeni per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Paride Robecchi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En James Gandon, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Racing Córdoba C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Raül Felici que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Jesús Solares va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 34.
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Santos Mai va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 3 al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Vasil Mihaylov quasi aconsegueix empatar per RCCF al minut 78, però Soleh Saliman va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Fernando Serón quasi redueix la diferència al marcador al minut 84, però una gran estirada d'en Soleh Saliman va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Curucheta de RCCF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Serón de RCCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.