Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736432180

Amistoso (Int.) 736432180 Información oficial sobre el partido 736432180 en Hattrick

03.07.2024 12:30:00

Tikiblo16 Alineación oficial del equipo 'Tikiblo16' en el partido 3 - 1 Willem II B Alineación oficial del equipo 'Willem II B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tikiblo16 Alineación oficial del equipo 'Tikiblo16' en el partido 1 - 1 Willem II B Alineación oficial del equipo 'Willem II B' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,4 % 23,1 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tikiblo16

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Federico Urquicia va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Tikiblo16 i marcant el 1 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Tikiblo16 va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Federico Urquicia va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Xavier Centellas va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a Tikiblo16.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marijo Repanić al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xavier Centellas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tikiblo16 van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Virgilio Guidi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En 苏 (Su) 发良 (Faliang) va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Willem II B

Goles Goles

  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 44 i semblava que Willem desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte István Englert va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Willem va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mikko Kulomaa va desviar el xut final de Gabriel Hinterwelter després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Aljoša Laura va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Gabriel Hinterwelter de Willem va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.